Events

 

rbF Fairs & Events verzorgt full-service event management voor organisatoren van beurzen en evenementen. We bieden alle facillitaire, technische en operationele diensten voor het totale evenement en treden op als intermediair tussen organisator, exposanten, locatie en leveranciers.

We coördineren, adviseren en assisteren u met uw evenement met onze know-how van beurzen en evenementen, een uitgebreid relatienetwerk, op maat software en een meertalig projectteam.


Onze activiteiten bestaan uit het ontwerpen en onderhouden van plattegronden, samenstellen van technische handboeken, adviseren van exposanten, controleren van alle toeleveringen, en de naleving van technische reglementen.

We verzorgen alle facillitaire diensten van uniforme standbouw, technische diensten, meubilair, flooring, routing, logistiek tot schoonmaak.

Op deze manier kunt u zich focussen op uw evenement en heeft u vele financiële en operationele voordelen: besparing op personeelshandlings- en management kosten, retour-commissie, minder debiteurenrisico, one-stop-shopping, één contactpersoon, optimale logistiek, minimale papierstroom, floor management en service on-site.